Om Wilson Fastigheter

Wilson Fastigheter är en långsiktig familjeägd fastighetskoncern som inriktar sig framförallt på bostadsfastigheter i Mälardalen. Vi har fastigheter i Västerås, Dingtuna, Tortuna, Västanfors, Fagersta, Ängelsberg och Strömsholm. Wilson Fastigheter arbetar långsiktigt med att förädla befintliga fastigheter, och söker nya förvärvsobjekt.

Vi har och strävar ständigt efter en mycket hög servicegrad och flexibilitet, som är det som gett oss ett mycket gott rykte. Ett rykte vi vårdar! Vi erbjuder personlig service, eftersom det skapar störst förtroende hos våra hyresgäster och visar att vi är en långsiktig, seriös och serviceinriktad fastighetsägare med stort personligt engagemang.

Wilson fastigheter tillhandahåller miljöanpassade lokaler och bostäder med effektiv resurshållning av energiförbrukningen. Vi verkar aktivt för kretsloppsprincipen, i både vår egen och i våra kunders, leverantörers och entreprenörers verksamhet. Vi förvaltar våra fastigheter med låg miljöpåverkan och god resurshållning, och har källsortering på samtliga fastigheter.


Strömsholms Vandrarhem AB

Strömsholms Vandrarhem AB erbjuder logi i det anrika Strömsholm i närheten av Strömsholms Slott. Vandrarhemmet håller hög kvalitet och erbjuder god service. Strömsholms Vandrarhem AB ingår i Wilson Fastigheter. För mer information gå in på www.stromsholmsvandrarhem.com.

Kontakta oss

Wilson Fastigheter
Ånghammargatan 16
721 33 Västerås
Telefon: 021-18 62 18
Telefax: 021-18 63 30
info@wilsonfastigheter.se